GARAGE

GARAGE

Wij helpen u graag verder in onze garage met een team van ervaren monteurs en jonge mechaniekers. Wij herstellen zowel personenwagens als bestelwagens van alle merken. Wij beschikken over de nodige diagnoseapparatuur met betrekking tot het uitlezen en herstellen van voertuigelektronica. Hiervoor volgen wij permanent bijscholingen. 

Wij staan garant om een kwaliteitsvolle service te geven aan onze klanten tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

FABRIEKSGARANTIE arrow_drop_down

De fabrieksgarantie op uw auto blijft ook gelden in onze garage. Wij werken volledig en correct volgens de voorschriften van de fabrikanten en daardoor zijn wij een erkende werkplaats. Het is dus helemaal geen probleem om binnen uw merkgarantie herstellingen te laten uitvoeren door ons.

ONDERHOUD arrow_drop_down

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden. Hierbij kijken wij niet enkel naar de te vervangen filters en motorolie, maar wij kunnen ook vroegtijdig defecten herkennen en verhelpen. Op deze manier bent u er zeker van dat uw wagen technisch in orde is als hij uit onze werkplaats rijdt.

Bij een onderhoudsbeurt kijken wij ook steeds de slijtage van de remmen na en worden de vloeistoffen (ruitenwisservloeistof, koelvloeistof), waar nodig, bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting voorkomen. Daarnaast maken wij ook steeds een proefrit met het voertuig. Hierdoor kunnen wij het geluid van de motor beoordelen. Indien deze niet loopt zoals het hoort, zullen wij het probleem zo snel mogelijk opzoeken en eventueel de foutcodes uitlezen.

ZOMERCHECK OF WINTERCHECK arrow_drop_down

Met de vakantieperiode brengen veel mensen hun wagen binnen om hem zomer- of winterklaar te maken. Dit is dan ook de beste manier om autopech te vermijden.

Voor de winterperiode dient de wagen bestand te zijn tegen sneeuwbuien en vriestemperaturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winterbanden, een nieuwe batterij, gloeikaarsen of vorstbestendige ruitenwisservloeistof.

Maar ook in de zomer zijn er een aantal onderdelen die extra uw aandacht vragen. Zoals een schone interieurfilter, een airco-vulling of voldoende ruitenwisservloeistof.

VAKKUNDIGE REPARATIES arrow_drop_down

Een defect aan uw wagen is nooit prettig. Het zorgt voor onverwachte kosten en u moet uw wagen voor een paar dagen missen. Daarom stellen wij steeds alles in zijn werk om de herstelling zo snel mogelijk en vakkundig uit te voeren! U kan bij ons ook een vervangwagen huren gedurende de uitvoering van de herstelling.

Door de aanwezige kennis en apparatuur kunnen wij elke herstelling aan uw wagen uitvoeren. De onderdelen die wij gebruiken zijn van een hoge kwaliteit zodat wij u een lange duurzaamheid kunnen garanderen.

STORINGSDIAGNOSE arrow_drop_down

Wanneer uw auto een storing aangeeft, kan u bij ons terecht om het probleem uit te lezen. De meeste moderne wagens hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch kan registreren. Met ons diagnoseapparatuur kunnen wij de fout snel en efficiƫnt uit het geheugen lezen. Wij gebruiken de reparatievoorschriften die door de merken zelf worden gehanteerd. De autoproducent is namelijk verplicht om deze informatie en kennis te delen. Via onze softwarepakketten hebben wij toegang tot de meest actuele informatie van de fabrikanten. Hierdoor kunnen wij ook veel voorkomende problemen bij bepaalde merken snel opsporen. Ons doel is u dan ook zo snel mogelijk weer op de weg te helpen.

GARAGE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x